Most viewed

Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen en met hen te praten. Elialane uit Noord-Brabant, een perfecte man voor mij is namelijk het volgende: een man die intelligent, lief, gewoontjes en..
Read more
How does it work? Je vindt hier voornamelijk leden van rond de 50 jaar en ouder, waardoor je niet wordt afgeleid door allemaal jong grut. Chat Discussion Boards, join the conversation in the forum..
Read more

Ik wil genomen worden


ik wil genomen worden

die nu al de nodige controverse uitlokte. Onder anderen Christie Brinkley, Chrissy Teigen en Jessica Gomes zijn te bewonderen in de video, die normaliter morgen online gaat. In vorige videos waren onder anderen actrice Betty White en rapper Snoop Dogg te zien.

ik wil genomen worden

"Mijn bezorgdheid is dat, als ik als vrouw het vliegtuig neem om een zakenmeeting bij te wonen, iets serieus dus, ik geconfronteerd word met vrouwen in bikinis op overdreven geseksualiseerde beelden. Deze video wil ik absoluut niet zien. Het project "Safety in paradise" past in een samenwerking met Sports Illustrated, dat momenteel aan zijn badpakkenspecial werkt. Want naast mij zullen mannen met wellustige blik de beelden bekijken." "Hun veiligheidsvideos zijn altijd al een beetje gewaagd. Docente Deborah Russell van Massey University, Nieuw-Zeeland, kon bij het zien van deze video niet anders concluderen dan dat het eindresultaat "ronduit seksistisch" zal zijn. Een woordvoerster van de vliegtuigmaatschappij ontkrachtte de woorden van Russell op The 40 sexdate New Zealand Herald door de video "smaakvol" te noemen, met verder de mededeling dat het project vooraf door een testpubliek beoordeeld was: "Zo zijn we zeker dat we de juiste balans vinden tussen. Dat is vals aldus de vrouw op nieuwswebsite The Sydney Morning Herald. "Ik wil serieus genomen worden. Maar blijkbaar bedoelen zij dat enkel mijn geslacht belangrijk.


Sitemap