Most viewed

Sex, anale seks met Roemeense vrouw 7m: Witte stamper voor grote negerin. "Je moeder ziet dit!", sEX, academy. Online, latest check, category, pornography, Nudity gets 100 of its traffic from Netherlands where it is..
Read more
Gelieerde onderneming expliciet toestemming voor het gebruik van bepaalde cookies waarin mijn persoongegevens in verwerkt kunnen worden op een wijze zoals toegelicht in het cookiestatement. HOI, stel weer opzoek naar een. Hallo Mannen, Wij..
Read more

Dominante geile vrouw


dominante geile vrouw

slaafje die ervan geniet om mij te gehoorzamen en mijn bevelen op te volgen. Daar bleef hij geknield op de stenen vloer zitten. Hij kwam met zijn hoofd omhoog, om mijn kut sneller te kunnen bereiken. Zoals ik aan het begin al heb geschreven, fascineert het me dat vrouwen soms zo makkelijk overwicht kunnen hebben op mannen. Dus een meesteres laat zich vooral gelden door de kont van haar slaaf te gebruiken. Ik heb genoeg ervaring om ongehoorzame mannen een lesje te leren in onderdanig zijn. Ik wist waar ik aan toe was en begreep dat ik werkelijk een man zou hebben die voor me zou kruipen. Zei ik hem, terwijl ik met vlakke handen op beide bilhelften bleef kletsen. Ik schoof nu ook het broekje van zijn kont en terwijl ik zei dat hij zich diende te ontspannen, haalde ik de twee bilhelften van elkaar. Dolgraag wilde hij eens bij me langs komen en zich aan me onderwerpen.

Dominante geile vrouw
dominante geile vrouw

Hij lag stevig gebonden en kon niets meer zien. En natuurlijk hou ik van zweepjes, mondkevels en bondages. Beha en tanga ble ven als stille getuigen van mijn geilheid op de grond liggen, waar ik ze neer had gelegd. Zelfs zijn neus verdween tussen mijn natte schaamlippen en zijn tong flitste in en uit. Ik vind dat een slaaf echt niet altijd in de kut van zijn meeste res hoeft te kijken en daarom haalde ik uit de kast een rol rekverband en weer terug in de kamer wikkelde ik die rond zijn ogen en maakte hoe geil wordt een vrouw van beffen het uiteinde vast. Ik ben op zoek naar een man die mijjn subje wil worden.


Sitemap